Bizim Derdimiz Ne? -17 yazarın ortak bildirisi-

 Bizim derdimiz anarşizm.Bizler anarşizmin özü itibariyle bir "geçiş" yönetimi olduğuna inanıyoruz.Bakunin'den tutun günümüz modern anarşistlerine kadar "adam akıllı" tüm anarşistler anarşizmi böyle temellendirmişlerdir.Zaten anarşizm bir düzensizlik düzeni olduğu için anarşizmin bir kum saati olduğunu ve kumların dökülüp bitince bu siyasi ideolojinin de daha demokrat bir yönetime doğru evrileceği söylenebilir.Anarşizm asla sürekli bir yönetim biçimi olamaz.Bunu idda edeni aristoya havale ederim.

 İnci sözlükte bir çok ziyaret yaptık.Herkese saldırdık.Yıldızlarımız oldu.İsmimizi duyurduk.Aramızdan bazı şartlatanlar tv soytarılığı bile yaptı yahu...

 İnci sözlük gücünü artık kendini yok etmeye harcamalıdır.İnci sözlük yazarlarının inci sözlük dışında ziyaret edebilecekleri bir yer kalmadı.Erdem sahibi anarşistler her yazar bunun için enerji harcamalı ve inci sözlüğe bir "son" vermelidir.

 Ancak o zaman bu hikaye güzel bir son bulmuş olur.Yoksa çirkinleşmeye, soytarılara prim yaptırmaya devam eden bir oluşum olarak zirvede bitirememenin sancısını yaşayarak ticari kaygılara meze olarak tükürük hokkası olarak kalmaya devam eder.

(bize yazılarınızı gönderebilirsiniz, yukarıdaki 17 kişinin bildirisi gibi)

7 yorum:

  1. anacım gazını almalı senin çok fena atar yapmışsın, biriktirmişsin..

    gebure: http://zeykursozluk.com

    YanıtlaSil
  2. bok bitirirsiniz

    YanıtlaSil
  3. cCc inci siker cCc

    YanıtlaSil
  4. inci sozluk,cevahirde yaşananlardan çok rahatsız olmuştur.şu an kurdeşen dökmektedir.inciciler su an 'ah ne iyi cok da guzel iyi yaptık' seklide dusunuyor olsalardı dediğin dogru olabilirdi.emin olun kimse incinin yuzunu bir daha bu sekilde karartamayacak.inci,zarar görenlerin gönlünü almayı da bilecektir.cevahir'de yapılanlar inci ruhuna tamamen aykırı seylerdir fakat boyle olması,ayıbı sahiplenmemek sonucunu da doğurmaz.çünkü bizde göte göt derler

    YanıtlaSil
  5. inci bitmiştir

    YanıtlaSil
  6. sizde göte göt denseydi başınızdaki çobanlar olmazdı

    YanıtlaSil
  7. cCc İNCİSİKER cCc

    YanıtlaSil